Stilul desemnat de creațiile necalli este eclectic, reprezintă fuziunea dintre elegant și versatil, potrivită omului modern, cu un stil de viață dinamic într-un mediu urban.


Versatilitatea elementelor de vestimentație este determinată de liniile simple, cusăturile curate și țesăturile de cea mai înaltă calitate, toate croite într-o manieră unică ce poartă amprenta brand-ului.

În lumea în care jungla urbană este noua ordine a lucrurilor, ”necalli” este un termen de origine aztecă și înseamnă ”bătălie”, iar pentru noi, înseamnă un manifest.

necalli este pentru cei rebeli, pentru cei ce luptă în sprijinul autenticului și perspectivelor originale, împotriva inexpresivității, monotoniei cotidiene și a societății uniforme.o.

Femeia necalli îmbină eleganța cu eficiența și dă un nou ton în tendințele fashion, purtând ținute fără efort și exprimând individualitate.

Bărbatul necalli poartă piese vestimentare croite astfel încât să-i ofere comfort și mobilitate, piese ce rămân fidele personalității sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *